Med kärlek till mat och dryck

Att äta och dricka gott tillhör livets höjdpunkter. 

Restaurang Kärnhuset

Vid Kiviks Musteris mysiga innergård ligger Restaurang Kärnhuset, där man kan avnjuta god mat från egna recept tillagade på lokala råvaror och med musteriets produkter som en röd tråd genom menyn. Här kan du koppla av med allt från en kopp kaffe och en njutbar äppelkaka till en omsorgsfullt lagad dagens lunch.
På vardagar mellan kl 11.30-14.00 serveras dagens på buffé inkl utvald dryck, sallad, bröd och kaffe, pris 98:-. Vår á la carte serveras mellan 11.30-16.30.
För alla som är medlemmar i Kiviks Vänner erbjuder vi 10% (förutom på Dagens Lunch).
Vi har fullgod service för konferenser och välkomnar även större middagssällskap. 
Öppettider

Brunch för hela familjen på Kärnhuset

Kärnhuset erbjuder en härlig helgbrunch - en smakrik blandning av frukost och lunch. Ett trevligt sätt att umgås, äta gott och länge tillsammans. Kl 11-15 varje lördag och söndag ända fram till påsk dukar vi upp ett buffébord med något för alla - varma rätter, pannkakor, kallskuret, delikatesser, nybakat bröd, frukt, hembakta sötsaker, mm.
Pris 195 kr/vuxen, barn 10 kr/år upp till 15 år.
Det går bra att boka bord på 0414-719 45.

Påskbuffé på restaurang Kärnhuset

Kombinera Konstrundan med en skön lunch hos oss. Vi erbjuder en härlig buffé med påskens alla klassiska smaker. Äppelsill i sällskap med andra goa sillar, kallskuret lamm och varmrökt lax är klassiskt men vi har tagit med nya rätter och matiga sallader så att du själv kan välja vad du vill, varmt och kallt.
Buffén serveras mellan kl 12.00-16.00 alla dagar från 30 mars till 2 april.
Pris: 175:- inkl äppelmust och kaffe, barnpris 10:-/år upp till 15 år.
Boka gärna bord på restaurang@kiviksmusteri.se eller ring oss på 0414-719 45.

Stinas Café

På en liten höjd, i ett ljust grönt trähus med vita knutar, gammeldags pelargonier i fönstren, underbara blombilder på väggarna och med utsikt över Hanöbukten...där hittar du Stinas Café.
Caféet har ett femtiotal sittplatser både ute och inne. Från borden i den lummiga trädgården sluttar en stor naturtomt ända ned till havet. I Stinas Café kan du avnjuta rykande färskt kaffe eller te, vår välkända äppelkaka, bakverk, desserter, smörgåsar och lättare rätter. Och vår must och våra drycker, förstås!
Öppettider